СПА ЦЕНТЪР

Сауна

Един съвет от нас: Винаги влизайте спокойни. В някои отношения сауната е подобна на медитацията- освен чистотата на тялото, тя Ви освобождава от стреса и напрежението.

Парна баня

Един съвет от нас: Препоръчително е тази процедура да се комбинира с последващ студен душ или басейн.

Басейн с минерална вода

Един съвет от нас: Не го пропускайте! Ползите за тялото от бани с минерална вода са многобройни. При тях няма опасност от алергични реакции и раздразнение на кожата, редуцират стреса и напрежението и подпомагат лечението на редица заболявания.

Джакузи

Един съвет от нас: Бълбукането на мехурчетата е особено успокояващо , а силната струя   на водата дори ще направи масаж на  цялото Ви  тяло, който подобрява  изключително кръвообръщението.

Отопляеми лежанки

Един съвет от нас:  Те подгряват почиващото тяло и са идеални преди масажни процедури или между други топлинни процедури.

Кнайп терапия за стъпала

Един съвет от нас: Изстудяването и веднага след това сгряването на стъпалата и повтарянето на тази процедурата няколко пъти действа изключително енергизиращо.

Релакс зона

Един съвет от нас: Идеалното място за  почивка между различните термални спа-процедури.  

Луксозни масажни студиа

Един съвет от нас: Ако досега не сте се насладили на този прекрасен метод на прераждане на тялото сега е моментът да го направите!